info@inspiratoriet.org| +45 29924348

Læring, Aktivitet, Netværk og Demonstration

Land_logo_rentegnetInspiratoriet er akkrediteret medlem af LAND Netværket under Permakultur Danmark.

LAND projektet er en tilpasning af et tilsvarende engelsk projekt, der har haft bragende succes. LAND står for ”Learning And Network Demonstration” og projektet sætter fokus på læring omkring bæredygtige løsninger for hverdagen.

Den bedste måde at forstå permakultur på er at se den i praksis. Derfor er LAND projektet blevet skabt med det formål at skabe et offentligt tilgængeligt lærings- og demonstrationsnetværk omkring permakultur i Danmark.

Det er almindelige husholdninger i byen og på landet, der er transformeret med gennemtænkt design fra at have højt forbrug af energi, vand og tid, samt meget affald, til at blive mere og mere selvforsynende og med til at støtte en bæredygtig livsstil. LAND centrene kan også være lokale projekter, der inddrager stedets beboere og hvor der lægges vægt på netværket og de sociale aspekter, som udmønter sig i, at centrene typisk udbyder rundvisninger, udveksler færdigheder og holder kurser i bæredygtig tilpasning til et lavere energiforbrug.

LAND centrene vil gøre permakultur værdsat og forstået af flere mennesker, ved at vise en bredere skare af mennesker, at permakultur virker!

LAND centre og startere

LAND kortet

land