Activities

Vi laver løbende kurser og seminarer i forskellige aspekter af praktisk permakultur. Aktiviteterne annonceres her og på vores Facebookside – https://www.facebook.com/inspiratoriet

I regi af Center for Indre Frihed afholdes retreats med meditation, yoga og spirituel udvikling. Se centerets aktiviteter her: https://www.innerfreedom.dk/activities-calender/

Den tredje virksomhed vi har på Inspiratoriets adresse er konsulentvirksomheden MoveMentor, der laver medarbejder-, leder-, team- og organisationsudvikling for virksomheder som COOP, Toms, Schulstad, SAS, JYSK m.fl. Se mere her: https://www.movementor.dk/

Find din Naturlige Kraft

1 års spirituel og praktisk permakultur (Fire årstider – fire retreats)

Der er kun ét liv !

Det er den samme livskraft der flyder gennem alting – myre, orm, æble, menneske – alting vævet sammen i gensidige forbindelser. Intet opstår udenfor denne forbundethed.

Permakulturen tager udgangspunkt i forståelsen af denne sammenhæng og på forestillingen om, at det er muligt at skabe levende systemer, der vedvarende tilfredsstiller menneskelige behov og samtidig tilgodeser dyr, planter og jord – i en smuk, frodig og gensidig proces.

Hver årstid åbner forskellige både sarte og kraftfulde temaer, som vi kan opleve og undersøge, så vi kan lære, hvordan vi kan stille os til rådighed for energi-flowet i altings forbundethed. Hvert retreat er en organisk proces, som folder sig ud i relation til årstiden, gruppen og det, der bevæger sig i os.

For mere information: Klik her

Flow Skiing Retreat 2023

1 uges kursus med masser af inspiration, sjov, flow-øvelser, skiløb og meditationer

I dette retreat arbejder vi på at sætte dig og dine ski fri – for altid. At være fri af sindet er at leve i flow – solidt plantet i nuet. Dette betyder at dit skiløb – og dit liv –  bliver uanstrengt, nærværende og meningsfuldt i hvert eneste øjeblik.

Du vil opleve flow-ski-øvelser og -principper, der er udviklet igennem de sidste 20 års kurser.

2023 kurset vil ligesom de sidste par år også indeholde elementer af Alexander teknik – et værktøj, der giver frihed og lethed i vores bevægelser – en unik oplevelser af indre frihed.

Se detaljer i beskrivelsen ved at klikke på linket

For mere information: Klik her

Cirkel på strand stor

Pilgrimsvandring/Retreat - "En Rejse Gennem Chakraerne”, Samsø

5.-11. august 2024

Samsø er blevet kaldt den nye Iona (hellige ø i Skotland) af Peter Dawkins, som er en af ​​de førende landskabstempel eksperter i verden.

Samsøs landskabstempel har strukturen af syv chakraer gående fra rod-chakraet i Brattingsborgs smukke skov på den sydligste del af øen til krone-chakraet i det kuperede nordlige landskab, kaldet ”Issehoved” :o)

Denne kraftfulde pilgrimsvandring tager os gennem øens chakraer og chakraerne i vores egne indre landskaber. Der bliver 3 dage med vandring (ca. 10-13 km om dagen) og energi- og nærværs-arbejde på forskellige kraftsteder i naturen. Der vil desuden være 3 dages procesarbejde med chakraerne på Inspiratoriet de dage, hvor vi ikke vandrer.

Vi bor alle dage på Inspiratoriet, et retreatcenter bygget på vores gamle gård beliggende i det åbne landskab meget nær det, vikingerne kaldte “Kærlighedens Bugt” i hjertechakraet af øens landskabstempel.

Se flere detaljer om program og praktik her